Új Órarend

2:33

március. 14., 16:07, szobám
Ma megkaptuk az új órarendet. Atyaég! Ez lesz a legeslegrosszabb félévem, amit valaha megéltem itt a suliban!!!!!!!! A hétfő az úgy ahogy rendben van. Bár az utolsó óra kimaradhatna. Utálom a törit. Mindig én megyek ki felelni, nem értem, miért pikkel rám a tanár... Kedd: KÉT MATEK EGYMÁS UTÁN???!!! Oh, ne már! Ez kínzás. Már mondtam, hogy matekból vagyok a legrosszabb? (nemérdekelhogy5-ösvagyokbelőle) Nem csoda, ha a felét sem értem annak, amit magyaráznak... Szerda, Csütörtök, Péntek: hm... na, jó. Igazából semmi bajom az új órarenddel (Kivéve a majdnem mindennapos  tesit és a matekot)... talán csak azért nem tetszik, mert még mindig ebbe a redvás iskolába kell járnom. MIKOR LESZ MÁR VÉGE ENNEK AZ ÉVNEK???!!!
Spanyol, Francia és Angol: a legjobb vagyok belőlük. Talán még a tanároknál is jobb vagyok. (nem, nem túlzás, mindenki ezt mondja, még ŐK IS!) De ezeket a tantárgyakat is szívesebben tanulnám valahol máshol...:) 
Új órarend egyetlen pozitívuma: egész nap bámulhatom a srácaim cuki pofijait. Megváltás, hogy létezik nyomtató a világon meg ragasztó! :) Nem is tudom, mi lenne velem nélkülük...

You Might Also Like

0 megjegyzés

Popular Posts

Like us on Facebook

Follow on Bloglovin

Flickr Images